הזמנת פעילות בחדר בריחה ומעבדה

הזמנת פעילות בחדר בריחה ומעבדה

יולי-2024

הזמנת פעילות חדר בריחה מבוסס כימיה בטכניון דרך מערכת גפן

ברצוננו להודות לכם שלקחתם חלק בהשתלמות או יום חשיפה בחדר הבריחה וכעת אנו מזמינים אתכם להגיע עם תלמידיכם לחדר הבריחה על מנת שתוכלו ליישם את כל מה שלמדתם ולאפשר לתלמידיכם להנות, ללמוד ולהתנסות!

פעילות חדר הבריחה בכימיה, בפקולטה לחינוך למדע וטכנולוגיה בטכניון, פתוחה לתלמידים בשנת תשפ”ה,  דרך מערכת גפן. במידה ואתם מעוניינים בפעילות, אנו ממליצים לכם לפנות בהקדם למנהל.ת בית הספר ולהכניס הזמנה במערכת גפן. חשוב גם לציין שזמינות החדר מוגבלת.
המידע שעליכם למסור למנהל הוא:

1. שם התוכנית במערכת: “למידת כימיה שיתופית ודינמית בחדר בריחה ומעבדת חקר ממוחשבת”
  2. מספר תוכנית: 13111
  3. מגמת כימיה המונה מעל 28 תלמידים תפוצל לשני ימי פעילות שכן לא נוכל לארח יותר מ-28 תלמידים ביום ביקור אחד.
  4. התמחור הינו נגזרת של מספר התלמידים המשתתפים בפעילות חדר הבריחה ומעבדת החקר הממוחשבת. מחיר כל יחידת עלות הוא 700 שקלים ויש לבחור מספר יחידות עלות על-פי הטבלה הבאה:

סוג הפעילות / יחידות עלות (שעות) 10-14  תלמידים 15-20 תלמידים 21-28 תלמידים
פעילות חדר בריחה בלבד 2 3 4
פעילות חדר בריחה + סיור בפקולטה אחרת 2 3 4
פעילות חדר בריחה + מעבדה ממוחשבת 3 5 6
פעילות מעבדה ממוחשבת בלבד 2 3 4

אנו מזכירים כי פעילות נוספת יכולה להיות מעבדת חקר ממוחשבת שתיכנס לתלקיט המעבדות של התלמידים או ביקור בפקולטה אחרת בטכניון. מידע נוסף על מעבדות החקר מופיע בקישור הבא.

הערה: לחילופין ניתן לבצע הזמנה ידנית שלא דרך מערכת גפן (יש לתקשר ישירות עם יורם 053-227-8003)

במקביל, אנו מעודדים אתכם להירשם ולשריין תאריך לפעילות עבור תלמידיכם באמצעות הקישורים הבאים:

תיאום סיורים בפקולטה אחרת יתבצע על ידי המורה ישירות מול הגורם המתאם על פי המידע בקישור הבא.

אנו נמצאים פה בשבילכם לכל שאלה או תהייה בכתובת המייל escapechemed@technion.ac.il או ישירות מול מהנדס המעבדה יורם זמל בטלפון 053-227-8003.

בברכה,

קבוצת הוראת הכימיה בטכניון